Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pozitív gondolatok

2009.02.17

Biztos Te is hallottad már,hogy pozitívabban is hozzáállhatnál a dolgokhoz.Na de hogyan?Nos,mint tudjuk,mindennek rezgése van.Éppen ezért a helyzetek is úgy fordulnak ahogy gondolkodsz.

Szitu1: Felelés a suliban
Nem tanultál valami sokat,de a tanár tutira téged szúr ki.Te pedig begörcsölsz,azon gondolkodsz milyen jegyet kapsz,ahogy ismered a tanárod biztos sokat kérdez,Te pedig úgy érzed a tudásod csak kettesnek felel meg.

Csak pozitívan:

Kép

Nem kell idegeskedni,egyszerűen csak elmondod,amit megtanultál és már kész is.Nos,minden rosszban van valami jó.Próbáld Te is a dolgok jó oldalát nézni.Nem stresszelsz  felelet közben,ráadásul megmutathatod az osztály leghelyesebb fiújának mit tudsz.Biztos hogy sikerülni fog,csak bízz magadban!

 

Szitu2:Szeretnéd elhívni azt a srácot,aki már régóta tetszik neked
Eltervezted hogy randira hívod a kiszemelt srácot.Közben arra gondolsz mit és hogyan mondj neki.Mikor meglátod fülig pirulsz,a gondolatok összekuszálódnak a fejedben.Nem tudod,hogyan tovább.

Csak pozitívan:
Nyugalom!Nem szabad idegeskedni,legyél magabiztos és természetes.Mielőtt odamész hozzá gondolj arra hogy:természetes hogy sikerülni fog elhívnom a srácot.Valóban,így is fog történni.

A negatív gondolkodással nem érsz el semmit.Bevonzod a negatív rezgéseket,így végképp nem sülhet el jól a dolog.Kép

Tudtad?
Mindössze 16 másodpercig kell valami pozitív dologra gondolnod.Így az eseményeket is ebbe az irányba tereled majd tovább!

Biztosan észrevetted mikor jó napod van,minden összejön.Olyan rezgéseket bocsátottál ki,melyek bevonzották a többi hasonlóan jó dolgot.

Jó tanácsok:
-Egy napig csak jó dolgokra gondolj.Vigyázz!Ha már arra gondolsz hogy a barátnőd nem a megbeszélt időpontban érkezik majd,hanem késni fog – ez már negatív gondolat!

-Ne úgy kelj reggel hogy:ez a nap nagyon rossz lesz…vagy tuti bénázni fogok…Emlékezz!Csak pozitívan!

 

 

Írta:Andi

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Archívum

Naptár
<< December / 2018 >>

Statisztika

Online: 5
Összes: 228294
Hónap: 5711
Nap: 222