Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ha bemész egy jó fodrászatba és Jennifer Aniston egyenes haját szeretnéd magadnak elkészíttetni, akkor a fodrász biztosan tudni fogja, miről beszélsz, nem kell fotót vinned hozzá. Vannak frizurák, amelyeket sztárok hoztak divatba, mert népszerű sorozatokban, híres filmekben viselték, s amelyeket azóta is a legtöbben utánoznak a világon, sőt a nevüket is a sztárok után kapták. Ma már fogalommá vált Audrey kontya, Mia Farrow rövid haja vagy Gwyneth szőkesége.
 
 
Brigitte Bardot feltűzött haja a legérzékibb frizura volt, amelyet valaha kitaláltak. A hatvanas években alkották, s azóta is sokan hordják a feltűzött, szertelen hullámokat, a hosszú frufrut.
 
Mia Farrow minden szabályt felrúgott extrém rövid frizurájával a 60-as években. Azóta rengetegen utánozták már hajviseletét, többek között Victoria Beckham is.
 
Brigitte Bardot Mia Farrow

Jennifer Aniston hajviseletét másolták a legtöbben a Friends sorozat alatt. Színe és formája miatt is imádták a nők, és a mai napig így kérik a fodrászatokban.

 

A brazil Gisele Bündchen hullámait manapság több millió nő szeretné magának. Akinek hosszú haja van, ilyen laza és természetesnek tűnő kinézetet szeretne.

Jennifer Aniston Gisele Bündchen

Audrey Hepburn kontya már generációk óta őrzi vezető helyét az elegáns, klasszikus hajviseletek között, sohasem megy ki a divatból. Különleges alkalmakkor mostani sztárok is sokszor utánozzák, például Penelopé Cruz az idei Oscar-gálán.

Audrey Hepburn Penelopé Cruz

Anna Wintournak egyetlen hajszála sem lóg ki rendezett frizurájából, amely már a divatguru védjegyévé vált, és rengetegen szeretnének ugyanilyet a világon. Anna haja mindig tökéletesen áll, és sohasem változik.

Gwyneth Paltrow szőkesége szintén közkívánat tárgya. Sohasem közönséges, mindig finom és elegáns ez a különleges platinaszőke árnyalat.

Anna Wintour Gwyneth Paltrow

Betty Page berakott frizurája a pin up stílusú lányok kedvence. Sokat kell foglalkozni vele, mert csak akkor szép, pontosan ugyanúgy néz ki, mint egykoron, no és persze elengedhetetlen hozzá a megfelelő öltözék is. Dita von Teese hűen követi a nagy elődöt.

Betty Page Dita von Teese

Veronica Lake hullámai a nőiesség szimbóluma, amelyet a világ fodrászai azóta is imádnak. Hosszú, oldalra fésült frufruja újra és újra visszatér a divatba és a vörös szőnyegre. Angelina Jolie például szívesen viseli ezt a stílust.

Veronica Lake Angelina Jolie
 

Marilyn Monroe
berakott, szőke félhosszú fürtjeit megannyi színésznő próbálta már kisebb-nagyobb sikerrel utánozni, hátha ebben rejlett a szexszimbólum titka.

Meg Ryan bolondos, kócosnak tűnő tincsei a Francia csók című filmben, még ennyi évvel a film után is keresett hajviselet. Ha valaki rövid hajat szeretne, legtöbbször ezt a frizurát nézi ki magának.

Marilyn Monroe
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Termék teszt, tapasztalatok, értékelések és vélemények

(JulievanRooij, 2018.11.17 19:50)

Ezzel a termékkel minden nő nyeri a gyönyörű arccal szembeni harcot ráncok nélkül. A krém Bioretin egy ránctalanító krém. A ráncok csökkentése mellett a ránctalanító krémet úgy tervezték, hogy helyreállítsa a bőr szilárdságát és rugalmasságát, és megelőzze a bőr öregedését. Ez a folyamat támogatja a bőr regenerálódását. A gyártó megmagyarázza honlapján, hogy a krém bőrgyógyászatilag tesztelt, az orvosok ajánlják ezt a ránctalanító krémet. <a href=http://infazavr.org/bioretin-krem-magyarorszagon-vasarloi-velemenyek-es-ertekelesek-hasznalati-tippek.php>http://infazavr.org/bioretin-krem-magyarorszagon-vasarloi-velemenyek-es-ertekelesek-hasznalati-tippek.php</a> A nők, akik képesek voltak visszatérni sport, nagyszülők, akik most játszanak az unokák, az emberek, végre, hogy most már több, szabad, boldog. Ez a 2017 lehet, hogy megváltoztatja az életed, a jobb. Vedd le azt a nagy súlyt cipelni. Próbáljon vásárolni, és azt mutatják, hogy minden, amit propusiste Hondrocream fórum.

 

 

Archívum

Naptár
<< December / 2018 >>

Statisztika

Online: 4
Összes: 228297
Hónap: 5714
Nap: 224