Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ez most vajon a „már nem tudnak mit kitalálni”, vagy a „mindent elsöprő őrület” irányzata lesz szerintetek? Persze az sem biztos, hogy divatba jön. Mindenesetre említést kell tennünk róla, mert egyértelműen jelentkezik, kopogtat a divat ajtaján ez a különleges kinézet, amikor az alsó és a felső ajkak árnyalata eltér egymástól.

Emanuel Ungaro legújabb bemutatóján Párizsban már így festették ki a modelleket, ami kétségtelenül jelent valamit. A „tettes” Tom Pecheux volt, a MAC sminkese. Bármennyire is meglepő a látvány, nem akkora újdonság, mint amilyennek tűnik. Ez a tervező már használta néhány évvel ezelőtt. Úgy tűnik, akkor nem jött be, így most nagyobb erőkkel támad.

A felső ajak narancsos tónusú, míg az alsó inkább pinkes árnyalatú. Nem Ungaro volt az egyetlen, aki használta ezt a típusú sminket, az olasz Costume National márka szintén hasonló szájakkal küldte kifutóra modelljeit, igaz más színekkel.

A kérdés innentől már csak annyi, a közönség vajon rákap-e erre a felvetésre? Tetszik-e annyira ez az újítás, hogy átállunk a kétszínű ajkak festésére? Mit gondolsz erről?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

szdori1@citromail.hu

(dodi, 2009.05.09 15:39)

én is remélem h nem mert elég fura

haha

(katkacica, 2009.04.30 12:54)

remélem nem mert ez undi!!!

 

 

Archívum

Naptár
<< Január / 2019 >>

Statisztika

Online: 4
Összes: 236394
Hónap: 6981
Nap: 238