Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Amit képtelenek elviselni a pasik

2009.01.12

 Tudd meg mik azok a dolgok melyek kiborítják a pasikat!

 Kép

A túl sokat mutató ruhák tiltólistásak!

Sok lány azt gondolja hogy magassarkú cipőben,kivágott topban könnyen meghódíthatja kiszemeltjét.Ez azonban nem igaz!A srácokat igenis taszítják a kihívó ruhadarabok!A ruha a fantáziájukat mozgatja meg ,éppen ezért próbálj meg stílusosan és ízlésesen öltözködni.

 

Ne vihogj mindenen idétlenül!

 Ha szeretnéd hogy értelmesen tudjatok beszélni mindenről , fontos hogy ne nevess mindenen.A pasiknak ugyanis nagyon fontos hogy a lányokkal,akár társaságban,akár külön  értelmesen tudjanak beszélgetni,anélkül hogy minden mondat idióta nevetésbe fulladna!

 

Kép Felejtsd el a hisztit!

Ha valami miatt szomorú vagy,természetes hogy sírsz egy kicsit.Ilyenkor a párod megvigasztal. . Előfordulhat,az is, hogy az elégedetlenségedet csak sírással és kiabálással tudod kifejezni.De ha nap,mint nap nagyjeleneteket rendezel egy idő után biztos megunja a hisztidet!Próbáld neki higgadtan elmagyarázni mi bánt téged!

 

Inkább nélküle vásárolj!

Mi nők akár órákat is eltudunk tölteni egy-egy boltban.Képesek vagyunk több üzletet is végigjárni egy pár szép cipőért.A pasik viszont nem tudják ezt megérteni.Őket nem érdekli különösebben az ár és a minőség.Tehát a nagyobb bevásárlásokat inkább a barátnőddel vagy pedig egyedül intézd!Csak akkor hívd el a srácot ha nagyon fontos!Ellenkező esetben, már a második üzletnél türelmetlen lesz, és a szépen induló délután fölösleges veszekedésbe fog torkollni.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Archívum

Naptár
<< Január / 2019 >>

Statisztika

Online: 3
Összes: 236393
Hónap: 6982
Nap: 237