Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csókra fel!

2009.01.15

Mi kell egy igazi élvezetes csókhoz? Mindenek előtt az, hogy teljes mértékben át tudd adni magad az érzésnek. Igen ám, de mi van, ha közben izzad a tenyered az idegességtől?

Semmi pánik, még a legprofibbakkal is megesik, hogy új lovagjuk mellett annyira feszültek attól, hogy milyen lesz a smacizás, hogy zavarba ejtően bénán sül el az a bizonyos első csók. Ennek a leküzdésében, valamint a folytatás még fergetegesebbé tételében szeretnénk segíteni a következő tippekkel.

 

1: Lazulj el!

 
 

 

Könnyű azt mondani, mikor már minden idegszálad arra vár, hogy végre összeérjen az ajkatok és közben azon parázol, hogy sikerül-e levenni a lábáról a srácot a csókoddal. Azért próbáld meg ellazítani a tested, lélegezz mélyeket (na jó, azért ne kelts olyan benyomást, mintha egy mázsa kő nyomná a mellkasod). Lassan kezdd a csókot, és közben ne feledkezz meg a lélegzetvételről!

 

2: Találd meg a közös ritmust!

 

Ugye te se szereted, mikor lágyan indítasz egy csókot, és partnered máris ledugta a nyelvét a torkodon? Vagy mondjuk, ha kapkod, esetleg sokkal lassabb nálad. Így nem lehet élvezni a csókot – maximum bénázni, de azt nagyon. Éppen ezért figyelj oda párodra, és vedd fel a ritmusát. Ha változtatni akarsz a tempón, a módon, akkor lassabb nálad. Így nem lehet élvezni a csókot – maximum bénázni, de azt nagyon. Éppen ezért figyelj oda párodra, és vedd fel a ritmusát. Ha változtatni akarsz a tempón, a módon, akkor lassan, fokozatosan kezdj bele.

 

3: Fékezd a nyelved!

 

A nyelves csók, művészet. Itt már nem lightos szájra pusziról beszélünk, hanem szenvedélyes csókcsatáról. Igen ám, de mindennek megvan a maga helye és ideje. Így a röpke ajakérintésnek és az elmélyült nyelvjátéknak is. Ne tolakodj át kedvesed szájába, ha úgy veszed észre, ő most nem erre vágyik (mondjuk mert a buszmegállóban, vagy az anyukája előtt nem érzi ezt helyénvalónak).

 

4. Kísérletezz!

 
 

 

A monotonitás a legszenvedélyesebb csókokat is unalmassá teszi egy idő után. Nyugodtan vedd kezedbe az irányítást, válts ritmust, intenzitást, módot. Ja, és még valami. Csókokkal elhalmozni nem csak kedvesünk ajkait lehet, hanem az arcát (azért lehetőleg ne túl nyálasan), nyakát, mellkasát, és még folytathatnánk.

 

5. Gondozd az ajkaidat!

 
 

 

Te gerjedsz a kiszáradt, cserepes ajkakra? Nem? Akkor a sajátjaidat is ápold megfelelően. Fogyassz sok folyadékot, valamint használj ajakírt, valamint ápoló anyagokat tartalmazó színes kozmetikumokat, ügyelve rá, hogy mindegyikben legyen fényvédő. …és még valami. A tiszta higiénikus száj is legalább olyan fontos, mint a selymes ajakak, valamint a tökéletes csóktechnika!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

antreb@freemail.hu

(Bekka, 2010.04.03 16:42)

vixikee csak hunyd be a szemed mikor a fiú már nagyon közel van és utánna minden úgy jön mintha már évek óta csinánád..hidd el velem is ez volt..:D
jah és ne feletsd el a fejedet oldalra billenteni:D

segitség

(vixikee^^^^^^^^^^^^^^^^^^, 2010.01.24 19:04)

Szijasztok! megakarom kérdezni h hogyan kell csokolozni? vki nem tudná nekem részletesen leirni? megköszönném ! puxx.<33

szija Encsy megint!

(....!, 2009.10.18 19:26)

szerintem nyugodtan fogd meg a kezét mert lehet az a fiu azt hiszi te nem akarod
sok siekrt !

félek megcsokolni :$

(....!, 2009.10.18 19:24)

szijasztok van egy barátom aki idösebb nálam 4 évvel de szeretjük egymástd e félek megcoskolni mert nem tudok még mindig :s mit csináljak?:( segitsetek csajok!kösszi
puszi
egy lány!

Encsy megint...

(..., 2009.03.30 22:02)

Sétáltunk...de nem ültünk le és még mindig nem történt semmi!!! Azóta már többször is voltunk...de még kézfogás se:((((
Segítsetek lécci!

Hogyan vedd rá..

(Laura, 2009.02.23 20:55)

Szija...mi is csak ugy kezdtük, h sétáltunk..de aztán egy parkban a padon minden egyszerűbb volt, mint séta közben..próbáljatok vmi nyugis helyet keresni, ahol esetleg le is lehet irni..
Próbáld meg jelezni, h te szeretnéd, és ha ő is akarja, akkor csak egy kis bátoritás kell, h érezze nem utasitod vissza! Rem tudtam segiteni :)

...

(Encsy, 2009.02.02 21:27)

Tegnap vére fél év után találkoztam a pasival, akit nagyon szeretek. De mintha ő félénk lenne, és csak sétáltunk. Hogy vegyem rá, hogy mégegyszer eljöjjön velem és hogy csókoljon meg? Köcce előre is!

 

 

Archívum

Naptár
<< Január / 2019 >>

Statisztika

Online: 3
Összes: 236393
Hónap: 6982
Nap: 237