Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ézékeny terület!

2009.01.18

Tévedés azt hinni,hogy a fiúk teste nem olyan érzékeny,mint a nőké.Egy-egy érintés az erogén zóna bármely pontján máris fellobbanthatja a vágyaikat.Az erogén zóna feltérképezése pedig egy jó kaland!

A srácok első számú erogén zónája a fejükben lévő házimozijuk,az agyuk.Elég ha meglátnak egy  miniszoknyát,vagy egy szexi dekoltázst-máris beindul a fantáziájukban egy erotikus film: Milyen lenne a lánnyal eltölteni egy estét.Vagy kettőt...A szexualitásba minden a fejben dől el:ha nem vagy vevő egy fiúra,akkor ő hiába hozza le neked a csillagot az égről.És fordítva:ha a fiú fejében gondok kavarognak,és nem tud megszabadulni tőlük,akkor nem lesz képes a szexre sem.Persze van olyan trükk,amellyel kitisztulhat a férfi feje,és átterelheted a gondjait a témára.

Fejbőr : Oldja a feszültséget-és erotikusan is izgató-ha beletúrsz egy srác hajába.Vigyázat!Ezt csak akkor tedd,ha kettesben vagytok,mert a fiúk többsége mások előtt utálja,ha összekócolják.

Szemöldök/homlok : A szemöldökünk alatt a bőr nagyon vékony,ezért nagyon érzékeny terület.Csók közben ,,járj arra",és lehelj oda is csókot.

Fülcimpa : Mivel a fülünk viszonylag közel van az agyhoz,ezért az ide érkező ingerlő jelek viszonylag hamar jelentkeznek az agyban.Egy gyengéd harapás a fülébe,és máris megőrül érted!Vigyázz:ne nyálazd tele a fülét,az már nem szexi!

Ajkak : Elég egyetlen csók,máris izgalomba jön az ember.Ez azért van,mert az ajkak tele vannak idegvégződésekkel.Az izgalomhoz az is elég,ha végigsimítod a srác ajkát az ujjaddal-máris fellobban benne a vágy.

Tenyér : Ha mozizás vagy tévézés közben gyengéden megsimítod a tenyere közepét,akkor azonnal lemérheted a hatást.

Felkar belső oldala : Ha még nem ismered közelebbről a srácot,akkor itt megérintheted anélkül,hogy túl intimnek tűnne.Itt vékony a bőr,ezért ez igen érzékeny terület lehet!

Mellbimbó : Kényes kérdés-egyes srácok imádják,mások viszont ellenzik,ha ott csókolgatják őket.Pedig a fiúk mellbimbójában is számtalan idegvégződés van,ezért elvileg izgató a számukra a mellbimbó érintése.

Alhas : A köldök alatt egy ujjnyival található egy mélyedés különösen vágynövelő,mert ez a test erőközpontja.Enyhe nyomással aktivizálható,és lázba hozza a pasikat!

Comb belső része : A legtöbb fiú imádja,hiszem a comb simogatásával közelítünk a hímvesszőhöz.A comb csiklandozása,simogatása különös izgalomba hozza őket.

Hímvessző : Vitathatatlan,hogy ez a fiúknak azon testrésze,amihez nem tudsz úgy hozzáérni,hogy ne izgulnának fel.

Forrás:Girl-magazin

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

XPPP

(walaki, 2010.07.17 13:11)

én sem értek egyet a felháborodott csajjal!!
Szerintem az is fontos hogy milyen a külseje egy lánynak,de ugyanúgy fontos a tanulás is.Én teljesen átlagos vagyok mégis sokan szeretnek,és örülök hogy élek. Volt már barátom,aki elfogadott olyannak amilyen vagyok és egy párkapcsolatban szerintem az a legfontosabb. Egyébként mindenki maga dönti el hogy mikor kezd nemi életet élni.Amúgy jó az oldal gratula hozzá.

fiúk

(Réka, 2009.05.03 12:00)

nekem vannak divatos ruháim,jók a jegyeim,minden évben kitűnő vagyok,mégsem kedvelnek a a fiúk.

gvbsdg,jbsdlig

(sfhnbskudfhe, 2009.04.07 13:26)

Egyet értek a felháborodott csajjal!!!

en is irok velemenyt

(kicsiszivi, 2009.03.05 17:40)

igen igazat adok nkd,de azer ne varjuk meg azt még férjhez nem megyunk? mert igen egy 13-16 éves lánynak ez korai,de minden változik.énsem vagyok szép,de kitűnő a bizim ,nem foglalkozom magammal sokatsot keveset,de ez hüyeség mindneki maga tudja h mikor van itt az ideje

csajszi

(j.lo cica , 2009.03.02 13:20)

Sziasztok !!Sztem is naon jó az oldal és sztem az is jóó h ilyen sokat foglalkozik azzal a bizonyos témával...én +értem h ha vki véleményt akar nyilvánítani , de igen is jóóh a szex témát nem tabu dologként kezelik . És az sem bűn ha vki sokat foglalkozik a külsejével , mert hát 1x élünk , nem igaz ??Én is sokat foglalkozok a témával , és sok ídőt töltök a tükör elött ,de a jegyeim is kitünőek .Most ez nem nagyképűsködésből mondom csak nem értek 1et a "felháborodott csajjal" .Mert sztem mindenkinek a magán ügye h mikor kezdi "élvezni" az életet ....

glutoo@freemail.hu

(Réka, 2009.02.05 15:28)

Köszönöm a megértéseteket,mert én irtam,mint felháborodott csaj.Igaz nem vagyok teljesen 19 mert febr.2.-án van a 19-dik születésnapom.Minden jót kívánok!=-)

Válasz

(Szerk., 2009.02.01 20:01)

Szia!Részben igazat adok neked,és jogosnak találom a felháborodásod.Hidd el,mi is így vagyunk vele,hogy kiskorúaknak még korai a szex.Viszont ezeket a cikkeket nem azoknak tesszük be,akik ellene vannak,hanem akik valóban hasznát veszik.Például ennek a cikknek változatát lehet olvasni egy népszerű tinimagazinban.Szerencsére a komolyabb fiúknak az okos lányok jönnek be,és ennek én is örülök.De mindenki maga tudja,milyen életformát választja.:)

Fel vagyok háborodva...

(Egy felháborodott csaj, 2009.02.01 15:27)

Utálom ha a tinilányok a szexről írnak.5 évvel ezelőtt még a 20 évesek sem szeretkeztek.Ti hány évesek vagytok?Szeretkeztetek már? már?Fogadok,hogy 19 évesek sem vagytok,és máris tudjátok,hogy hol vannak az intim pontok.Én már 19 vagyok és még nem feküdtem le senkivel,pedig van barátom.Ezt nem én gondolom csak így,hanem a barátnőim,barátaim is.Mindenki ezt mondta:BIZTOSAN ELMEBETEG,AKI HÚSZ ÉVES KORA ELŐTT MÁR NEM SZŰZ!!!!!!!!!!!!!!!! !ÉS AMIT ÍRTAM VEGYÉTEK KOMOJAN.CSAK A TYÚKESZŰ LIBÁKNAK VAN IDEJE ENNYIT TÖRŐDNIE A KÜLSEJÉVEL A NÉPSZERŰSÉGGEL A RUHÁIVAL, KÖZBEN A JEGYEI BIZTOSAN A LEGROSSZABBAK.Nincsenek divatos ruháim,de mégis Kedvelnek a fiúk,mert okos vagyok.Nem akarok nagyképűsködni,de sok fiú udvarol nekem,és azért mondtam,hogy okos vagyok,mert alsós harmadikos korom óta kitünő év végi eredménnyel tértem haza.Nem figyelek annyira a külsőmre,és mégis sokkal többet érek vele,mintha csak azzal törődnék.Vegyétek komolyan,hogy az életben,sokkal fontosabb dolgok is vannak,mint a külső,a népszerűség,vagy a szeretkezés.Az életben az ér sokat,aki a tanulmányaival jól halad.Persze a külsőre is lehet figyelni,de csak úgy,mint a karmában,meg kell dolgozni érte,hogy elmehess a barátnőiddel vásárolgatni,de csak akkor,ha legbelül is megérdemled,különben bűntudatod lesz.Nem szerettelek volna megsérteni titeket,de minden tinioldalról ez a véleményem.Tudom az oldalotok látogatói közül sokan azt gondolják,hogy én egy stréber nagyképű liba vagyok,s ezért a véleményért nem is hibáztatom őket.Tudom,hogy ezen az oldalon sokat dolgoztatok,és ne higgyétek azt,hogy az egész oldalotokat a pokolba tenném.Va nnak hasznos tanácsok a külsőre vonatkozóan,azok is tetszenek,de nem mindig ezzel kell törődni,mert ha már a fiúkról van szó,az önmagadért szeressen,ne azért,mert a hajvasalód kézikönyvét tanulod.Egy fiú,mint az én barátom is, sokkal többre értékeli azt,hogyha egy lány igényes és felelősségteljes a tanulmányi eredményeivel kapcsolatban.MÁS SZÓVAL A FIÚK A SZÉP ÉS OKOS LÁNYOKAT KEDVELIK.ÉN NEM VAGYOK VALAMI SZÉP,MÉGIS,A FIÚ AKI MEGLEPETT VALENTINNAPKOR:AZT MONDTA:vÉGRE EGY NORMÁLIS LÁNY.Mégegyszer elnézést,hogy kellemetlenséget okoztam,de az aki elolvassa ezt az üzenetet,Hogyha tudná,hogy hányan gondolják ezt rajtamkívül,nagyon meghökkenne.

szucsvirag@freemail.hu

(Szűcs Virág, 2009.01.30 16:22)

nagyon jó ez az oédal!

Oldal

(Szerk, 2009.01.25 19:21)

Köszönjük a dicséretet! :)

magdoca@vipmail.hu

(meggi, 2009.01.25 18:36)

Nagyon tetszik az oldalatok! A Bravo Girl-ben láttam a hirdetést és nem bánom, hogy megnéztem ezt az oldalt. Nagyon jó!

vivien095@citromail.hu

(lakatos vivien, 2009.01.25 18:16)

nagyon jó az oldalatok.

 

 

Archívum

Naptár
<< December / 2018 >>

Statisztika

Online: 3
Összes: 228296
Hónap: 5713
Nap: 223