Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Félénk lányok hódítsatok!

2008.12.12

1. tipp

Teremts szemkontaktust!

Talán az első és legfontosabb lépés, hogy ne lehajtott fejjel próbálj ismerkedni. Szemed sok mindent elárul, tudod, a lélek tükre! Nézz szembe a férfivel, akit meg akarsz hódítani! A mély szemkontaktus olyan élmény lehet, amire sokáig emlékezni fog a kedves. Jó, ha hangsúlyozod szemed szépségét, szempilláidat egy alkalomhoz illő sminkkel. Ha mindehhez határozottan próbálsz viselkedni és még ki is húzod magad, már félig nyert ügyed van!

2. tipp

Ne fuss el a bókok elől!

Rengeteg hölgy bajban van, amikor a férfi bókol. Mintha elfelejtettük volna, hogyan kell elegánsan fogadni a szép szavakat. Tehát, bízz magadban, a pillanat varázsában és a férfiban, aki a szép szavakat intézi hozzád! Ha dícséri a ruhád, a sminked, a hajad, vagy bármelyik más testrészed, köszönd meg egy kedves mosoly kíséretében! Ha zavarba jössz, az sem baj, sőt! A férfi azonnal a védelmező szerepébe kerül, és még több bókkal halmoz majd el!

Kép

3. tipp

Ne légy rideg!

Még soha nem láttam olyan férfit, aki a jégcsap kisugárzású lányokat kedvelte volna. A fölényeskedés, a túlzott emancipáltság szintén visszataszító a mai férfiak számára, hiszen nekik is nehéz dolguk van! Manapság egy nő rengeteg dolgot megtehet - és meg is tesz! -, ami korábban a férfi feladata volt. Majd következik a paradoxon, hogy mindent nekem kell csinálni! Hát hagyd, hogy a férfias dolgok ismét átkerüljenek a férfi kezébe! Nem kell az első randin kipakolni, milyen pozícióban dolgozol, milyen az éves bevételed és mekkora hitelt vettél fel, inkább maradj az, aki vagy. A törékeny és védelemre szoruló, kívánatos és titokzatos Nő...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

...

(..., 2010.02.12 22:34)

amugy szerintem is én is 12 vagyok és volt már barátom és én sem a korosztályom ból választottam szarintem a "nagyobb" fiúkkal jobban lehet mit kezdeni!

jmg

(hfdliug, 2009.08.23 14:25)

yóóó az ooollldy!!!

Válasz

(j.lo cica, 2009.03.07 13:31)

Szia Réka!Szerintem ha barátot szeretnél szerezni akkor ne a korod beli srácokban keresd a nagy Ő-t!!Ezt azért mondom mert sztem a 12év körüli srácokat még nem igazán érdeklik a lányok , és sztem nehezebben fejezik ki azt h ha vki tetszik nekik.De ha valamelyik korodbeli fiú jön be neked akk kezdeményezz te !!!

párkapcsolat

(Réka, 2009.01.11 18:05)

én még csak 12éves vagyok,de szeretnék egy barátot.csak az a baj,hogy egy fiú sem kedvel.vagyis még sosem mondta senki fiúk közül hogy kedvelne.szerintetek mit csináljak?

Oldal

(Szerk., 2009.01.10 21:28)

Köszönjük szépen!Gyere máskor is ! :)

:DNagyon jóó

(Blanka, 2009.01.07 17:17)

Nagyon jóóó az egész oldal!!Grat!!Ügyik vagytok!!Csak így tovább!!^^

 

 

Archívum

Naptár
<< December / 2018 >>

Statisztika

Online: 4
Összes: 228294
Hónap: 5711
Nap: 222