Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hibák az első éjszakán(18+)

2009.01.15

Eljött az ideje, hogy együtt töltsetek egy éjszakát. Eldöntötted, jól meggondoltad, akarod. Az első közös éjszaka mindig fejesugrás az ismeretlenbe, ami egyszerre mámorító és feszültséggel teli. Ha azt szeretnéd, hogy tökéletes legyen, ne kövesd el a következő hibákat:

Szép vagy!

A legtöbb lány elégedetlen az alakjával. A címlaplányokhoz hasonlítgatjuk magunkat és sóhajtozunk, és azt hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a fiúk is tudják, hogy azok a lányok nem úgy néznek ki az életben. Ez a dolog nem a külsőségekről szól, hanem arról, hogy szeretitek egymást. Ha sokat agyalsz, és önbizalmadat a földbe döngölöd, kudarcra ítéled az első közös éjszakátokat. Görcsös és elégedetlen leszel, és ez igen rossz felütés az első szeretkezéshez. Ha nem kedveled a teljes fényárt, de vaksötétben sem akarsz tapogatózni, akkor a legjobb a félhomály. Remekül oldja a félénkséget. Azt azért ne felejtsd el, hogy a fiúk is ugyanolyan zavarban vannak az első éjszakán, mint te.

 

 Ha már egymás mellett döntöttetek, akkor nincs miért aggódni a tükör
előtt

Védekezz! 

Bár az óvszer beszerzése tipikusan férfi feladat, legyen azért nálad is. Előfordulhat, hogy elfelejti. Védekezni viszont kötelező, és nem csak a nem kívánt terhesség ellen! A bizalom szép dolog, de a túlzott óvatosságból még sohasem volt gond, viszont a felelőtlenség okozott már forró helyett álmatlan éjszakákat.

 

Ne játszd el!

 

 Ebben a fontos pillanatban véletlenül se hazudj

 

Bármennyire udvarias a pasid, mégis beelőzött. Előfordul. Hidd el, ettől ő rosszabbul érzi magát, mint te, de hol van még az este vége. Ilyenkor egyetlen hibát követhetsz el, azt, hogy te is színleled az orgazmust. Ez a hazugság az egész kapcsolatotokra rányomja a bélyegét. Nem az a legnagyobb baj, hogy lebuksz, hanem megfosztod magadat valami nagyon fontostól és élvezetestől. Beleszorulsz egy hazugságcsapdába, a következő alkalommal megint el fogod játszani az orgazmust, és még számon sem kérheted senkitől a boldogtalanságodat, mert te magad okoztad. Nem kell eljátszanod! Szeretkezés közben két ember úgy csiszolódik össze, mint a táncosok. Semmilyen szabály nem írja elő, hogy egyszerre kellene kielégülnötök. (Lehet az a következő lépcsőfok.) Addig pedig hagyj időt magatoknak.

Néma gyereknek anyja se...

 

 Ne szégyelld elmondani mit szeretnél, mi a jó
és mi nem az

 

Kép Az előző kapcsolatokból származó rutin és a tapasztalat sokszor segítséget nyújt az első szeretkezés bizonytalanságainak leküzdésében, de nem minden. A jó szex úgy kezdődik, hogy a két ember leveti gátlásait, és megnyílik egymás előtt. Nemcsak testileg, hanem lelkileg is. Az első együttlét alkalmával a tökéletest szeretnénk adni és kapni, miközben ismeretlen terepen járunk, ezért fontos, hogy segítsetek egymásnak. Ne dirigálj, ne követelőzz, hanem finoman kérj és vezesd. Ne feledd, sokkal jobb kérni, mint csalódottan a plafon repedésein elmélkedni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Archívum

Naptár
<< Január / 2019 >>

Statisztika

Online: 3
Összes: 236393
Hónap: 6982
Nap: 237