Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mondj nemet!

2008.12.06
Előfordult már veled,hogy belementél egy helyzetbe,csak hogy ne bánts meg vele valakit?Sokszor nem mersz kiállni az igazadért?A nyusziság ideje lejárt,meg kell tanulnod nemet mondani!

Szánalomrandi

Kép Alaphelyzet:Az egyik haverod többet szeretne a barátságnál,ezért randira hív.De neked egyáltalán nem az eseted.

Válasz:Ne fogadd el csak azért a meghívást,mert sajnálod őt,és nem akarod megbántani egy nemleges válasszal?Butaság!Gondolj bele mit érezne,ha megtudná ,hogy csak szánalomból randizol vele! Ezért próbáld kedvesen leszerelni.Mond meg neki,hogy nagyon kedveled,de csak barátként.Lehet hogy ezek a mondatok kicsit fájni fognak neki-de tisztelni fog az őszinteségedért!

Szex vagy szakítás?

Alaphelyzet:Összejöttél egy fiúval,szerelmes vagy,minden szuper.Egyszer csak kiböki,ha nem fekszel le vele,nem hiszi el,hogy szereted,és szakít veled.

Válasz:Ne menj bele az alkuba.Ha ilyet kér tőled,biztos hogy nem szerelmes beléd.Aki szeret,az a döntéseiddel együtt szeret!Az a leghelyesebb,ha búcsút intesz a srácnak.Ha belementél egy olyan első együttlétbe,amire nem készültél fel,az nyomot hagy sok-sok évig...Ne aggódj,hamarosan jön egy olyan fiú,aki őszintén szeret.

Randi vagy kötelesség?

Alaphelyzet:Annyi házifeladat vár rád,hogy azt sem tudod hogy kezdj hozzá...Azt tervezed,hogy hétvégén mindent bepótolsz,különben teljesen fejedre nőnek a teendőid.Ekkor a világ legédesebb fiúja hív randira!

Válasz:Elfogadni a meghívást,és hétfő reggel pánikszerűen lemásolni valakiéről a leckét?Ezzel nem leszel előrébb,hiszen tudod,hogy úgy sem úszhatod meg a sok tanulnivalót ,és még a lelkiismereted is gyötör.Ezért magyarázd meg a fiúnak,hogy most nem tudsz elmenni vele,mert sok a programod.De mondenképp ajánlj neki egy következő heti időpontot.Hidd el:A fiú értékelni fogja hogy nem ugrasz egyből a nyakába ,hanem harcolnia kell érted.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

nemadom@sry.hu

(Girl, 2009.01.10 11:57)

Igazatok van! tökjoo az oldi:)

 

 

Archívum

Naptár
<< December / 2018 >>

Statisztika

Online: 4
Összes: 228294
Hónap: 5711
Nap: 222