Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Több mint barát?

2009.01.15

   Órákig lehetne vitatkozni róla, hogy létezik-e fiú lány barátság. Inkább beszéljünk arról, honnan veheted észre, ha az egyik fiú haverod többet érez irántad puszta szimpátiánál.

 

 Barátságból szerelem?

Rengeteg időt és energiát fektet abba, hogy segítsen neked: 

Rendszeresen cipeli a táskád, segít megírni a matek leckét, ugrik, bármikor szükséged van rá. Mindezt zokszó nélkül, azonnal! Hmm… érdekes. Tulajdonképpen arról van szó, hogy bármit megtenne, csakhogy a közeledben lehessen.

 

 Bármikor felhívhatod: 

Akár az éjszaka közepén is felhívhatod, és órákig hallgatja a nyűgjeidet. Gondolod, hogy felvenné a telefont, ha nem lenne beléd zúgva?

 Keresi a barátaid kegyeit: 

Még a legelviselhetetlenebb barátnőddel is csupa kedvesség. Jól kidolgozott stratégiával áll a háttérben. Alig várja, hogy a haverjaid lelkesen buzdítsanak, járj vele, mert egy ilyen remek srácra hamar lecsap a konkurencia.

 

 Utálja aktuális szerelmeidet: 

Nagyban ecseteled, mennyire tetszik XY. Ő mindig csak annyit mond: „Jobbat érdemelnél.” Gondolatban pedig hozzáteszi: „Engem!”

 

 

Kép

Vége a barátságnak, ha félreértettétek egymást?

 

Megmutatja az érzékeny oldalát: 

 

Teljesen elérzékenyülve meséli, hogy sírt mikor második osztályos korában meghalt a kiskutyája. Megmutatta az érzékeny oldalát, mintegy azt üzenve „Látod milyen érzékeny vagyok? Ugye, hogy lehet engem szeretni?”

 

Ha a fent említettek közül észreveszel párat hímnemű barátod viselkedésében, akkor gyanús, hogy többet akar tőled barátságnál.

 

 Mit tegyél, ha nem jön be a srác? 

 

Vess véget a flörtölgetésnek vele, ne küldj felé kétértelmű jeleket, ne hívd fel többé lelki bajaiddal az éjszaka közepén. Kezdj el úgy viselkedni vele, mintha a húga lennél. Ha nem veszi a lapot, akkor egyenesen mondd meg neki, hogy nem nyerő nálad. Fájni fog neki, de még mindig jobb, mintha hitegeted, és hiába teper, elszalasztva a boldogságot.

 Mit tegyél, ha neked is tetszik a srác? 

Egyértelműek a jelek, de nem közeledik? Lehet, hogy fél a visszautasítástól. Vedd hát a kezedbe az irányítást, és mikor kettesben vagytok, lazán kérdezd meg, hogy „Szóval… gondoltál már rá, hogy több is lehetne köztünk barátságnál?”

 

 

Persze az is megeshet, hogy fordított a helyzet. Te akarsz többet haverságnál. Íme 3 egyértelmű jel, hogy nem érdemes próbálkoznod

 

 Büfög a társaságodban: 

 

Hogy lehet elriasztani egy csajt a fiúk szerint? Úgy, hogy úgy viselkedünk vele, mint a fiú haverjainkkal. Egyszóval nem fogjuk vissza magunkat, ha büfögni kell, szabadjára engedjük a szánkat, esetleg még durvulunk is egy kört.

 Belegyalogol a lelki világodba: 

 

Mivel nem akar meghódítani, nem érdekli, ha megsértődsz. Például lazán a fejedhez vágja, ha aznap bénán öltöztél fel.

 

 

 Ha neked számol be arról a másikról

 

Mindig a csini barátnődről beszél:

 

Érdekli, hogy a barátnőd milyen filmeket, zenét szeret. Kikkel szokott lógni, stb. Ne kezdj ki a sráccal! A barátnőd a favorit nála, nem te.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Archívum

Naptár
<< Január / 2019 >>

Statisztika

Online: 3
Összes: 236393
Hónap: 6981
Nap: 237